Keller Williams Inverness - Kairi Foster
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 2 328 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  500 Lakeshore Drive, Marble Falls, TX 78654
  Listing Courtesy Of: Compass RE Texas, LLC, Austin
  I ri - 3 478 orë
  Open House
  Tur Virtual
  9 bd
  10.0 ba
  metra katrorë
  ac
  200 ELM CREEK RD, New Braunfels, TX 78132
  Listing Courtesy Of: Coldwell Banker D'Ann Harper, (210) 643-9362, Chris Bowers
  I ri - 535 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  2336 HORNSBY, Spring Branch, TX 78070
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Heritage, (210) 414-0045, Angelyn Price
  I ri - 315 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  514 Oak Cascade, New Braunfels, TX 78132
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Legacy, (808) 393-3829, Jacqueline Oldbury
  I ri - 3 196 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  5770 KELLER RDG, New Braunfels, TX 78132
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Heritage, (830) 837-8010, Jennifer Kubenka
  I ri - 4 127 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  2015 Newforest Peak, New Braunfels, TX 78130
  Listing Courtesy Of: J. Friesenhahn Company, LLC, (210) 889-7822, John Friesenhahn
  I ri - 1 773 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  4.0 ba
  metra katrorë
  ac
  3012 Pike Dr, New Braunfels, TX 78132
  Listing Courtesy Of: Meritage Homes Realty, (210) 610-3085, Patrick McGrath
  I ri - 135 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  5.0 ba
  metra katrorë
  ac
  590 CLOISTER RD, New Braunfels, TX 78132
  Listing Courtesy Of: Pinnacle Realty Advisors, (210) 952-6145, Nathan DeWindt
  I ri - 3 144 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  3016 Pike Dr, New Braunfels, TX 78132
  Listing Courtesy Of: Meritage Homes Realty, (210) 610-3085, Patrick McGrath
  I ri - 4 318 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  2708 Nueva Cordova, Seguin, TX 78155
  Listing Courtesy Of: J. Friesenhahn Company, LLC, (210) 889-7822, John Friesenhahn
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Kairi Foster
  Numri i licencës: SL3595968
  Kairi Foster at Keller Williams Inverness

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  clk9c45su1pc70vln72g.png
  Keller Williams Inverness
  105 West Main Street Inverness, FL 34450
  Zyrë

  Kairi Foster
  REALTOR® SL3595968
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.